Zimski sportovi

Medveščak prekinuo niz poraza pregazivši u Ledenoj Villach

Branimir Korać • petak, 02.11.2018.
Medveščak prekinuo niz poraza pregazivši u Ledenoj Villach
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka napokon su došli do pobjede i nakon tri uzastopna poraza potpuno su nadigrali i visoko svladali Villach...

Barem dva od posljednja tri poraza Medveščak je morao i mogao izbjeći, ali nije uspio. Zatim ga je visoko svladao Dornbirn te se Medveščak morao vaditi na svom ledu protiv Villacha.

Ipak je uspio. Odigrao je vrlo dobru utakmicu, slavio s 5:1 i iskoristio činjenicu da mu je u goste došao upravo idealan protivnik za vađenje, sastav koji je imao čak šest poraza u nizu, a sada je upisao i sedmi.

Prva trećina pripala je Medvjedima s 2:1 nakon što su Sondre Olden i Mike Aviani zabili za 2:0, a Jamie Fraser smanjio zaostatak, a s nova dva gola u trećoj dionici Medveščak je riješio pitanje pobjednika.

U kratkom razdoblju gostujuću mrežu zatresli su Sebastien Sylvestre i Tomaš Kudelka da bi u zadnjoj dionici Nikolaj Lemtjugov stavio točku na i.

Ovaj put na vratima Medveščaka stajao je Vilim Rosandić koji je dao doprinos u ovoj pobjedi s 26 obrana i pokazao se u boljoj formi od Ivana Lisutina koji nije briljirao u posljednjim nastupima.

Već u subotu Medvjede očekuje novi ispit i to puno teži protiv neugodnog Salzburga čiju je seriju pobjeda danas prekinuo KAC u Klagenfurtu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!