Košarka

VIDEO: Bucksi pregazili Kingse uz triple-double Antetokounmpoa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.11.2018.
VIDEO: Bucksi pregazili Kingse uz triple-double Antetokounmpoa
Foto: EPA

U prvoj odigranoj utakmici dana Milwaukee Bucksi nisu imali prevelikih problema protiv Sacramento Kingsa koje su svladali sa 144:109 uz triple-double Giannisa Antetokoumpoa...

Milwaukee Bucksi nastavljaju sa sjajnim otvaranjem sezone. Večerašnjom pobjedom Bucksi su stigli na omjer 8-1 što je najbolji start u povijesti franšize. Uz to postavili su rekord sezone po broju ubačenih poena, kao i rekord franšize po broju trica.

Ukupno 22 trice ubacili su Bucksi Sacramento Kingsima koje su porazili s visokih 144:109 i tako im nanijeli četvrti poraz sezone, a prvi nakon pet uzastopnih pobjeda.

Tijekom same utakmice nije bilo prevelike drame s obzirom na to da su Bucksi dominirali. Nakon prvih 20 minuta već su imali velika 22 poena viška (72:50), a u ostatku susreta bez većih problema sačuvali stečenu prednost.

Čak osmorica igrača stigla su do dvoznamenkastog broja koševa, a najbolji je bio Giannis Antetokounpmo koji je ostvario triple-double s 26 poena, 15 skokova i 11 asistencija. Eric Bledsoe dodao je 17 poena i šest skokova, a Ersan Ilyasova 15 koševa.

Najraspoloženiji u redovima Sacramenta bio je Justin Jackson s 22 poena, Buddy Hield ubacio je 19 koševa, dok je De'Aaron Fox dodao 15 poena, šest skokova i šest asistencija.

NBA:
Milwaukee Bucks - Sacramento Kings 144:109

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!