Nogomet

Dva velika dvoboja u četvrtfinalu Kupa: Hajduk putuje u Slavoniju, Rijeka ide na Lokose

Branimir Korać • utorak, 06.11.2018.
Dva velika dvoboja u četvrtfinalu Kupa: Hajduk putuje u Slavoniju, Rijeka ide na Lokose
Foto: FaH

Održan je ždrijeb četvrtfinala Kupa, a dva para izazivaju posebnu pozornost. Osijek igra protiv Hajduka, a Rijeka protiv Lokomotive...

Dinamo i Inter jedini su izraženi favoriti u četvrtfinalu Kupa. Dinamo će igrati protiv Ivkovićevog Slaven Belupa i očekivati prolaz u polufinale, a Inter je izvukao jedinog preostalog trećeligaša u ždrijebu, momčad Vinogradara.

Toplak i njegovi igrači tu će morati biti itekako oprezni jer Vinogradar ima niz kvalitetnih igrača, možda nema širinu kadra, ali u jednoj utakmici sposoban je za iznenađenje. Inter uz sve to ne igra u sjajnoj formi i ne bi bilo svjetsko čudo da momčad iz Mladine prođe dalje.

Ti susreti četvrtfinala na rasporedu su za mjesec dana i do tada se može promijeniti dosta toga, pa i Inter podići formu, ali i dodatno potonuti.

S velikim zanimanjem očekivat će se dvoboj između Osijeka i Hajduka. Težak ždrijeb za Splićane koji će morati u Gradski vrt i tamo se nadati ostanku u igri za jedini trofej u ovoj sezoni za koji još imaju šanse. Osječani imaju iste ambicije i učinit će sve za prolaz.

Vrlo zanimljiv dvoboj očekuje se i u Zagrebu gdje Lokomotiva dočekuje Rijeku. Lokosi su trenutno drugoplasirani na ljestvici i igraju odličan nogomet, ali Rijeka se pod vodstvom Igora Bišćana polako diže.

Prema sadašnjem kalendaru ovi susreti na rasporedu su 5. prosinca, ali moguće su promjene satnice.

Četvrtfinale Kupa:
Osijek - Hajduk
Dinamo - Slaven Belupo
Inter - Vinogradar
Lokomotiva - Rijeka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!