Nogomet

Neymar: "Sudac mi je rekao nešto što nije smio, pokazao je manjak respekta"

Branimir Korać • srijeda, 07.11.2018.
Neymar: "Sudac mi je rekao nešto što nije smio, pokazao je manjak respekta"
Foto: EPA

Iz PSG-a redom dolaze izrazi nezadovoljstva nakon remija protiv Napolija i to isključivo prema Bjornu Kuipersu kojeg smatraju ključnim u gubitku dva boda...

I dok su se ostali bavili nedosuđenim kaznenim udarcem i zaleđem prije pogotka Napolija, Neymar je otkrio kako mu se Kuipers obratio bez poštovanja i rekao nešto što nije smio.

"Sudac mi je rekao nešto što nije smio, pokazao je manjak respekta. Ne želim ponoviti što mi je rekao, ali ljudi iznad njih trebali bi nešto napraviti po tom pitanju. Ne može se tako ponašati prema meni. Na terenu se od nas traži da pokazujemo poštovanje prema sucima i oni bi onda trebali prema nama", istaknuo je Neymar.

Thomas Tuchel bio je vrlo nezadovoljan konačnim ishodom i smatra kako je PSG oštećen u ovom dvoboju.

"Napoli je postigao pogodak nakon zaleđa, a osim toga nije dosuđen kazneni udarac nad Bernatom. Teško je prihvatiti te odluke. Međutim tako je kako je, nije nas poslužila niti sreća."

Po Kuipersu je opleo i prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi i zatražio hitno uvođenje VAR-a.

"Vidio sam slike i jasno je kako je Napoli postigao pogodak nakon zaleđa i nije nam dosuđen taj kazneni udarac. S penalom bi vodili 2:0, a ne bi bilo 1:1. Stvarno nam je potreban VAR i to čim prije. Izgubili smo dva boda zbog velikih sudačkih pogrešaka."

I igrači PSG-a redom su tvrdili kako su Kuipersove odluke usmjerile susret prema remiju te svi redom zazivaju uvođenje VAR-a što je prije moguće.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!