Nogomet

Gračanovi izabranici na prijateljskom ispitu u Francuskoj

Branimir Korać • četvrtak, 08.11.2018.
Gračanovi izabranici na prijateljskom ispitu u Francuskoj
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine igrat će u Beauvaisu prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Francuske, a izbornik Nenad Gračan odredio je igrače na koje računa za taj dvoboj...

Nenad Gračan okuplja reprezentaciju do 21 godine s kojom će 15. studenog u Beauvaisu igrati protiv izabranika Francuske. Riječ je o prijateljskoj utakmici u kojoj se sastaju reprezentacije koje će nastupiti i na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu od 16. dop 30. lipnja.

Izbornik Gračan iskoristit će ovu priliku kako bi isprobao veći broj igrača, a neće mu biti na raspolaganju Duje Ćaleta-Car, Nikola Vlašić i Josip Brekalo koji će u to vrijeme raditi s A reprezentacijom i pripremati se za dvoboje Lige nacija protiv Španjolske i Engleske, a zbog ozljede nema niti vratara Posavca.

Susret u Beauvaisu na rasporedu je 15. studenog od 18:45, a izabranici Sylvaina Ripolla još 19. studenog u Caenu igraju protiv Španjolske.

Na Gračanovom popisu nalaze se:

Ivo Grbić (Lokomotiva), Filip Uremović (Rubin Kazan), Petar Mamić (Rijeka), Ivan Šunjić (Dinamo), Marin Pongračić (RB Salzburg), Filip Benković (Celtic), Ivan Fiolić (Genk), Andrija Balić (Udinese), Marin Jakoliš (Admira Wacker Mödling), Alen Halilović (Milan), Matko Babić (Lokomotiva), Adrian Šemper (Chievo), Domagoj Bradarić (Hajduk), Petar Bosančić (Istra 1961), Nikola Katić (Rangers), Nikola Moro (Dinamo), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Bruno Bogojević (Slaven Belupo) i Luka Hujber (Lokomotiva).

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!