Nogomet

VIDEO: Kreilachov novi pogodak nije spasio Real Salt Lake, Sporting ide u polufinale

Mihaela Bradovski • nedjelja, 11.11.2018.
VIDEO: Kreilachov novi pogodak nije spasio Real Salt Lake, Sporting ide u polufinale

Real Salt Lake i Damir Kreilach završili su sezonu ispadanjem u četvrtfinalu doigravanja MLS-a. Hrvatski veznjak odigrao je još jednu odličnu utakmicu, ponovno bio strijelac, ali nije pomoglo u uzvratu protiv Sporting Kansas Cityja...

Uzvratni dvoboj četvrtfinala MLS doigravanja između Sporting Kansas Cityja i Real Salt Lakea okončan je pobjedom Sportinga 4:2 čime je i prošao u polufinale. Prvi susret završio je remijem 1:1 i Sporting je bio u dobroj poziciji uoči uzvrata.

Ispadanjem iz doigravanja, sezonu je završio Damir Kreilach koji se pokazao kao sjajno pojačanje za Real Salt Lake te je u prvoj sezoni postigao čak 15 pogodaka.

Zabio je i u uzvratnoj utakmici poentiravši glavom nakon ubačaja iz kornera, tako je smanjio na 3:2 i pružio nadu Real Salt Lakeu, ali gosti nisu uspjeli doći do izjednačenja. Duboko u sudačkoj nadoknadi Daniel Salloi postigao je četvrti pogodak za Sporting i tako zaključio dvoboj.

U polufinalu Sporting Kansas City igrat će protiv Portland Timbersa koji su bili bolji od Seattle Soundersa. Prvi dvoboj završio je pobjedom Portlanda 2:1 da bi uzvrat donio remi 3:3 koji je odgovarao Timbersima.

MLS doigravanje, četvrtfinale:
Sporting Kansas City - Real Salt Lake 4:2 (prva utakmica 1:1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!