Tenis

Bryan i Sock pobjednički krenuli na završnom Mastersu

Petar Jenjić • ponedjeljak, 12.11.2018.
Bryan i Sock pobjednički krenuli na završnom Mastersu
Foto: EPA

Mike Bryan i Jack Sock stigli su do pobjede u prvom kolu skupine A na završnom Mastersu u Londonu. U dva su seta Amerikanci bili bolji od Lukasza Kubota i Marcela Mela...

Prvi meč u skupini A završnog Mastersa u Londonu pobjednički su zaključili i Amerikanci Mike Bryan i Marcelo Melo koji su s 2:0 u setovima bili bolji od Lukasza Kubota i Marcela Mela.

Bryan i Sock do pobjede su došli sa 6:3, 7:6 nakon sat i 29 minuta igre. Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, a i onaj prvi, s US Opena ove sezone, pripao je američkoj kombinaciji.

Tijekom cijelog prvog seta mogli smo vidjeti tek jednu break loptu što je bilo i više nego dovoljno Bryanu i Socku. Amerikanci su napravili break za vodstvo 3:1 i sačuvali ga do kraja seta.

Drugi je set ponovno bio vrlo izjednačen. Četiri break lopte, naspram dvije protivnika, imali su Kubot i Melo, ali nisu ih uspjeli iskoristiti. Set je stigao do tie-breaka, rezultat je bio izjednačen do 5:5, ali tada Bryan i Sock dobivaju sljedeća dva poena te dolaze do pobjede.

Masters London:
Mike Bryan/Jack Sock - Lukasz Kubot/Marcelo Melo 6:3, 7:6 (5)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP TourJack Sock
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!