Košarka

Rose: "Bio sam na parketu kod teških ozljeda Georgea i Haywarda i sada još i ovo"

Branimir Korać • utorak, 13.11.2018.
Rose: "Bio sam na parketu kod teških ozljeda Georgea i Haywarda i sada još i ovo"
Foto: EPA

Teška ozljeda Carisa LeVerta potresla je igrače Minnesote Timberwolvesa i Brooklyn Netsa, branič Netsa slomio je nogu prilikom neugodnog doskoka nakon čega su se igrači vrlo teško koncentrirali na samu igru...

Caris LeVert već je tijekom karijere imao problema s težim ozljedama, na sveučilištu je već operirao dva puta zglob zbog stres frakture, prošao je i kroz frakturu metatarzalne kosti, a imao je i ponešto lakših ozljeda nakon dolaska u Brooklyn Netse.

Sada je došla nova, najteža, u dvoboju protiv Timberwolvesa u doskoku je slomio nogu i morat će dugo pauzirati. Igrači obje momčadi bili su u šoku, a navijači na tribinama u tišini promatrali kako se nesretnom igraču Netsa ukazuje pomoć. S parketa je iznesen na nosilima uz ovacije s tribina.

"Bio sam na parketu kada su teške ozljede zaradili Paul George i Gordon Hayward i sada još i ovo. Uvijek vam je to u glavi u nastavku susreta, moraš biti profesionalac i zaboraviti, ali teško je i tužno to vidjeti", rekao je Derrick Rose koji je i sam tijekom karijere imao velikih problema s ozljedama.

U svlačionici Netsa vladala je tišina, nikome nije bilo do razgovora.

"Vidjeti to uživo, jednostavno vam slomi srce. Nemam riječi. Nismo mogli razgovarati čak niti kada smo u poluvremenu ušli u svlačionicu. Nije bilo potrebno pričati, jednostavno se osjetilo u zraku, neki su plakali, bilo je vrlo ružno, zastrašujuće", kaže Joe Harris, branič Netsa.

Teško je riječi pronalazio i trener Kenny Atkinson koji nije mogao razgovarati niti o susretu i nije odgovarao na pitanje novinara prvi put u karijeri.

"Caris je srce i duša našeg programa. Imao je fantastičnu sezonu, napravio je ogroman napredak i jako dobro ga poznajem, siguran sam da će se vratiti. Utakmica uopće nije bitna, to je ogroman udarac za nas. Samo to mogu reći, naše misli su s njim i nadamo se njegovom oporavku. Stvarno ne želim razgovarati niti o utakmici ili ičem drugome."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!