Nogomet

Jordi Alba o Enriqueu: "Uvijek mi je pomagao i uvijek sam ga smatrao dobrom osobom"

Mihaela Bradovski • utorak, 13.11.2018.
Jordi Alba o Enriqueu: "Uvijek mi je pomagao i uvijek sam ga smatrao dobrom osobom"
Foto: EPA

Luis Enrique preskočio je za posljednje susrete Jordija Albu, on zbog toga nije bio presretan, ali sada je ponovno u reprezentaciji i tvrdi kako među njima nema nikakvih nesuglasica...

Jordi Alba ponovno je u reprezentaciji i tvrdi kako između njega i Luisa Enriquea nema nikakve svađe, nesporazuma ili nečeg sličnog. Alba je izrazio nezadovoljstvo kada nije pozvan, ali to je prošlost.

"Uvijek mi je pomagao i uvijek sam ga smatrao dobrom osobom, nikada nisam imao problema s njim. Ne trebamo tražiti oprost, niti ja, niti on. Nije bilo nikakvih sastanaka ili poziva da se vratim."

Barcelonin branič ne žali što je izrazio želju za minutama.

"Svaki igrač želi igrati što je više minuta moguće, a na kraju je sve izvučeno iz konteksta. Rekao sam to i ne žalim što sam izjavio kako želim igrati više. Nisam to uzeo za zlo, nisam više tako mlad, sazrio sam. Trener ima puno opcija i mogućnosti izbora, zadnja dva puta odlučio je isprobati neke druge. Uvijek je bilo uzbudljivo igrati za reprezentacije, a ovaj put još više."

Alba dodaje kako osjeća veću podršku sa svih strana i to ga još više raduje.

"Osjećam da me se više cijeni i voli nego ranije, imam veliku podršku svih i zahvalan sam na tome. Jako sam sretan što mogu nastaviti s reprezentacijom, ovo je vrlo uzbudljivo razdoblje za sve. Zahvalan sam na podršci koju sam dobio od strane kolega, navijača i medija. Imao sam jako dobru sezonu, a od početka govorim kako je na treneru odluka koga će zvati, a ja ću je respektirati", kaže Alba i dodaje:

"Nikada se nije dogodilo ništa između nas, nikada nismo raspravljali, on poznaje mene, ja poznajem njega. On je trener s karakterom, ja sam igrač s karakterom, mogu sa svima govoriti i o dobrom i o lošem, u tome nema ništa loše."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!