Rukomet

Sjajni Štrlek predvodio Veszprem u vrlo visokoj pobjedi

Mihaela Bradovski • utorak, 13.11.2018.
Sjajni Štrlek predvodio Veszprem u vrlo visokoj pobjedi
Foto: FaH

Mađari i Poljaci odigrali su dio susreta prvenstvenih kola, a od hrvatskih igrača istaknuli su se Manuel Štrlek u visokoj pobjedi Veszprema te Filip Ivić koji je dobro branio u dresu Kielcea...

Veszprem je u mađarskom prvenstvu pokazao da se oporavio od dva neočekivana poraza protiv Szegeda doma i u gostima kod Tatabanye te je upisao drugu uzastopnu pobjedu.

U svojoj dvorani igrao je protiv Komloija kojeg je svladao čak s 40:20, a ovakva pobjeda je još važnija kada se zna da je protivnik momčad iz sredine ljestvice, a ne jedna od lošijih momčadi mađarske lige.

Prvo ime susreta bio je hrvatski reprezentativac Manuel Štrlek koji je postigao osam pogodaka, a pratio ga je s pet golova Kentin Mahe.

Kielce je u Poljskoj naišao na jači otpor u susretu protiv Stala, ali je upisao pobjedu i to s 35:28. Gosti su se dobro držali, na odmoru su zaostajali samo dva gola, no u nastavku susreta nisu izdržali u istom ritmu.

Filip Ivić odradio je dobar posao na vratima domaćina skupivši 11 obrana za jedno poluvrijeme, a najedikasniji je bio Slovenac Blaž Janc s osam golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!