Ostali sportovi

Objavljeno ime sljedećeg protivnika, Hrgović najavljuje: "Obećavam još jednu veliku borbu i pobjedu"

Petar Jenjić • srijeda, 14.11.2018.
Objavljeno ime sljedećeg protivnika, Hrgović najavljuje: "Obećavam još jednu veliku borbu i pobjedu"
Foto: FaH

Hrvatski boksač Filip Hrgović saznao je protiv koga će se boriti u obrani međunarodnog WBC naslova, radi se o Ekvadorcu Ytalou Pereu...

Nakon što je lakoćom apsolvirao Amira Mansoura u zagrebačkog Areni i osigurao WBC naslov, Filip Hrgović potvrdio je tko će biti njegov protivnik u obrani pojasa. Hrvatski boksač odmjerit će snage s Ekvadorcem Ytalom Pereom u Draženovu domu 8. prosinca.

Perea je osvojio zlato na Pan Americi 2011. godine, a u kvalifikacijama za London porazio je Dominica Breazealea i Simona Keana nakon čega je poražen od zlatnog iz Pekinga Roberta Cammarellea. U profesionalnim borbama ima 11 pobjeda, od čega sedam nokautom, tri remija i dva poraza.

Novom izazovu veseli se i Hrgović koji očekuje vrlo težak ispit s obzirom na to da je njegov protivnik uspješno boksao protiv vrlo kvalitetnih boraca.

"Drago mi je što je moj sljedeći protivnik potvrdio borbu. Kvalitetan je boksač, ima veliki amaterski pedigre i očekujem jako težak ispit. Boksao je protiv kvalitetnih boraca koji ga nisu uspjeli zaustaviti. Vjerujem da, uz podršku cijele Hrvatske, mogu doći do vrha teške kategorije. Obećavam još jednu veliku borbu i pobjedu", kazao je Hrgović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 53njac16.11.2018. u 09:08
    Samo polako i gazi redom, jos ti trebas puno raditi za HW naslov
    53njac