Tenis

Thiem pregazio Nishikorija i osigurao Andersonu mjesto u polufinalu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 15.11.2018.
Thiem pregazio Nishikorija i osigurao Andersonu mjesto u polufinalu
Foto: EPA

Pobjedom Dominica Thiema protiv Keija Nishikorija, Kevin Anderson osigurao je mjesto u polufinalu ATP Finalsa, a velike šanse za to ima i Roger Federer...

Idealan rasplet za Rogera Federera i Kevina Andersona nakon prvog meča posljednjeg kola u skupini Lleyton Hewitt. Naime Dominic Thiem je s visokih 6:1, 6:4 slavio protiv Keija Nishikorija čime je Anderson automatski izborio mjesto u polufinalu, a Rogeru Federeru za to treba barem osvojen set protiv Andersona u zadnjem kolu.

Ako i taj meč završi pobjedom Andersona u dva seta, odlučivat će postotak osvojenih gemova, a u svakom drugom raspletu Federer ide dalje uz Andersona.

Thiem u prva dva kola nije imao šanse i upisao je dva glatka poraza, ali još uvijek nije otpisan i borio se u ovom susretu.

U prvom setu Nishikori je uhvatio samo jedan gem i igrao je jednako loše kao protiv Andersona kada je u cijelom meču osvojio samo jedan gem. Drugi set ipak je bio nešto bolji, izdržao je do 3:3, ali onda je Thiem došao do breaka i pobjede 6:1, 6:4.

ATP Finals, treće kolo:
Dominic Thiem - Kei Nishikori 6:1, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!