Nogomet

Southgate: "Vjerujem kako svi želimo napraviti korak više i proći u polufinale"

Petar Jenjić • petak, 16.11.2018.
Southgate: "Vjerujem kako svi želimo napraviti korak više i proći u polufinale"
Foto: FaH

Prema riječima engleskog izbornika Garetha Southgatea Gordi Albion spreman je sjajnu godinu zaključiti prolaskom u sljedeću fazu Lige nacija...

Pobjeda Hrvatske protiv Španjolske ostavila je šanse Englezima koji bi pobjedom protiv Vatrenih na Wembleyju osigurali završnicu Lige nacija. Tako bi nakon polufinala Svjetskog prvenstva u istoj godini ostvarili još jedan veliki uspjeh.

"Što god se dogodilo u nedjelju, napravili smo veliki napredak i ostvarili nevjerojatne rezultate. Željeli smo što prije nastaviti dalje nakon Svjetskog prvenstva. Bila je ovo briljantna godina", kazao je izbornik Engleske Gareth Southgate.

Dobro odigrane utakmice i nekolicina novih igrača koji su se probili u reprezentaciju Southgateov su razlog za zadovoljstvo.

"Odigrali smo nekoliko odličnih utakmica i uveli u momčad dosta novih igrača. To nam je dalo stvarnu dubinu i borbu igrača za pozicije u sastavu. Ipak, vjerujem kako svi želimo napraviti korak više i proći u polufinale iz ove vrlo jake skupine", dodao je Southgate, prenosi BBC.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!