Nogomet

Mandžukić: "Ne bih se oprostio da u Rusiji nismo napravili onakav rezultat"

Petar Jenjić • subota, 17.11.2018.
Mandžukić: "Ne bih se oprostio da u Rusiji nismo napravili onakav rezultat"
Foto: FaH

U ekskluzivnom razgovoru za Novu TV Mario Mandžukić kazao je kako se neće vraćati u reprezentaciju, a kao razlog oproštaja naveo je srebro sa Svjetskog prvenstva...

Mario Mandžukić bio je prisutan na utakmici protiv Španjolske kada mu je uručen dres s brojem 89 jer se zaustavio na tom broju nastupa. Iako je i dalje mogao igrati, Mandžukić se odlučio oprostiti.

"Da u Rusiji nismo napravili onakav rezultat, ne bih se oprostio, ali shvatio sam da sam ovako stigao do vrhunca i kako sam ispunio osobne ambicije. Svakako sam mislio doći na utakmicu, a kada su me pozvali iz HNS-a bilo mi je još draže", kazao je Mandžukić u razgovoru za Novu TV.

Mnogi bi ga ponovno voljeli vidjeti u reprezentativnom dresu, ali to se neće dogoditi.

"Lijepo mi je to čuti, ali svoje sam napravio. Od djetinjstva želim nešto veliko s Hrvatskom i da to nismo napravili u Rusiji, igrao bih i dalje. Jedini mi je cilj bio uveseliti Hrvate, ali sada je vrijeme za nove igrače", nastavio je napadač Juventusa.

Još se ne zna konkretno ime koje bi moglo zamijeniti Mandžukićev doprinos u reprezentaciji, a to ne zna ni sam Mario.

"Teško je to pitanje jer kada sam počeo igrati u reprezentaciji ulazio sam s klupe i dobivao po 15-20 minuta. Tko god to bio, trebat će mu podrška. S vremenom ćemo otkriti tko je pravi."

Jako mu dobro ide u dresu Juventusa, a kako sam kaže rezultati su bitniji od njegovog vlastitog učinka.

"Imamo sjajnu momčad, sjajna smo klapa. Svi me vole, a da nije tako ne bih bio tamo četiri godine. Samo mi je važno da pobjeđujem s klubom i da nam ide dobro na svim frontovima. Vesele me golovi, ali rezultati su najvažniji", dodao je Mandžukić za Novu TV.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!