Tenis

Bryan i Sock prvi do finala, Amerikanci slavili u produženom tie-breaku

Petar Jenjić • subota, 17.11.2018.
Bryan i Sock prvi do finala, Amerikanci slavili u produženom tie-breaku
Foto: EPA

Mike Bryan i Jack Sock prvi su finalisti završnog Masters turnira koji se igra u Londonu, nakon produženog tie-breaka bili su bolji od Jamiea Murraya i Bruna Soaresa...

Odigran je i prvi polufinalni meč turnira parova na završnom Mastersu u Londonu gdje su prolazak u finale izborili Mike Bryan i Jack Sock koji su u tri seta bili bolji od Jamiea Murraya i Bruna Soaresa.

Meč je trajao sat i 18 minuta, a američka je kombinacija slavila sa 6:3, 4:6, 10:4. Tako spomenuti dvojac nastavlja dominirati u drugom dijelu ove sezone. Nakon osvajanja Wimbledona i US Opena, sada će imati priliku osvojiti i završni Masters.

U prvom setu sve do sedmog gema nije bilo break prilika, a tada su jednu imali Murray i Soares, ali ju nisu uspjeli iskoristiti. Međutim, već u sljedećem gemu Bryan i Sock uspijevaju uzeti ono što njihovi protivnici nisu te doći do oduzetog servisa, a zatim i seta.

U drugom je setu američka kombinacija spasila četiri break lopte pri zaostatku 4:3, ali u svom sljedećem servis gemu je posustala. Ukupno osmu break loptu u meču iskoristili su Murray i Soares te izjednačili rezultat. Ipak, posljednji je set pripao Bryanu i Socku koji su dominantno odigrali produženi tie-break.

Masters London, polufinale:
Mike Bryan/Jack Sock - Jamie Murray/Bruno Soares 6:3, 4:6, 10:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP TourJack Sock
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!