Nogomet

Vlašić: "U prvih pola sata mogli smo primiti gol ili dva i tek nakon toga počeli smo igrati"

Branimir Korać • nedjelja, 18.11.2018.
Vlašić: "U prvih pola sata mogli smo primiti gol ili dva i tek nakon toga počeli smo igrati"
Foto: FaH

Nikola Vlašić prvi put krenuo je u prvih 11 i to odmah u susretu protiv Engleske. Još uvijek je član Evertona koji mu nije vjerovao i poslao ga je na posudbu u moskovski CSKA te mu je sigurno puno značila asistencija Kramariću za vodeći pogodak...

Nikola Vlašić odigrao je dobru utakmicu na velikoj sceni, na stadionu na kojem mu je bio san zaigrati, ali nije mogao biti zadovoljan rezultatom. Međutim i sam priznaje kako je sve moglo biti puno ružnije, Hrvatska nije dobro krenula u utakmicu i opasno je hodala po rubu dugo vremena.

"Engleska me iznenadila u početku, u prvih pola sata nije napucavala loptu već je igrala i pokazala da je dobra momčad, prvih pola sata mogli smo primiti gol ili dva i tek nakon toga počeli smo igrati. Stiglo je to vodstvo, ali onda smo u sedam minuta nesretno primili dva pogotka i ono štop smo imali na svojoj strani protiv Španjolske, sada se okrneulo na drugu stranu", ističe Vlašić.

Vlašić je jedan od mladih igrača koji su pokazali kako Hrvatska ima lijepu budućnost.

"Dosta je tu dobrih igrača, ovi stariji su ključni i oni su nositelji, a mi mlađi pomažemo. Nadam se da će kroz nekoliko godina i netko od nas mlađih iskočiti, ali doći će i to s vremenom."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!