Košarka

Durant o svađi s Greenom: "To neće biti faktor hoću li ostati u klubu"

Petar Jenjić • srijeda, 21.11.2018.
Durant o svađi s Greenom: "To neće biti faktor hoću li ostati u klubu"
Foto: EPA

Kevin Durant osvrnuo se na svoj sukob s Draymondom Greenom ističući kako to neće imati utjecaja na njegovu odluku o ostanku ili napuštanju Warriorsa na kraju sezone...

Nakon prošlotjednog poraza od LA Clippersa "zakuhalo" se unutar svlačionice Golden State Warriorsa kada su se Draymond Green i Kevin Durant posvađali. Svjedoci su isticali kako je to jedna od najintenzivnijih incidenata u ovoj eri Warriorsa.

"Ne, to sigurno neće biti faktor hoću li ostati u klubu jer na kraju dana ja sam košarkaš koji želi igrati u odličnom okruženju i poboljšavati svoju igru iz dana u dan. Želim se natjecati na onom nivou gdje sam potpuno opušten i gdje mogu izaći na teren i biti ono što jesam", ističe Durant za Yahoo Sports.

Podsjetimo, u srpnju je potpisao ugovor do kraja sezone s mogućnošću player optiona na kraju sezone. Ipak, očekuje se kako će to odbiti i na tržište izići kao slobodan igrač.

"Znam da moram samostalno donijeti odluku poput one koliko ću dugo biti uzrujan oko ovoga pa sve do toga koliko ću dopustiti da to utječe na moje igre. Jednom kada dođe, moram donijeti odluku i reći: "Slušaj, bez obzira na sve, i dalje moraš dolaziti na posao svaki dan. Sve će se riješiti." Mislim da se svi nose sa situacijom najbolje što mogu i sada nastojimo ići prema naprijed", dodao je Durant.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!