Nogomet

Mijatović: "Luka Modrić trebao bi biti jedini kandidat za osvajanje Zlatne lopte"

Branimir Korać • četvrtak, 22.11.2018.
Mijatović: "Luka Modrić trebao bi biti jedini kandidat za osvajanje Zlatne lopte"
Foto: EPA

Uskoro će biti poznat i osvajač Zlatne lopte, a jedan od glavnih kandidata je Luka Modrić. Modrić je već osvojio niz velikih nagrada ove godine i očekuje se da riznicu upotpuni ovim trofejom...

Tko će osvojiti Zlatnu loptu, još uvijek se ne zna, a sudeći prema pisanjima medija finalisti bi trebali biti Luka Modrić, Rafael Varane i Antoine Griezmann.

Modrić je već proglašen najboljim i od strane Fife i od strane Uefe, a i osvojio je trofej najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji te je logično i glavni kandidat za nagradu koju dodjeljuje France Football.

Za nekadašnjeg igrača madridskog Reala Predraga Mijatovića, nema dvojbe tko treba osvojiti ovaj trofej.

"Postoji samo jedan kandidat za osvajanje Zlatne lopte, a to je Luka Modrić. Mislim da će je i osvojiti jer je već proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva, Lige prvaka i dobio je Fifinu nagradu The Best. Vidjet ćemo što će se dogodili, ali mislim da Luka ima najveće šanse."

Mijatović je isto tako prokomentirao i situaciju s Marcom Asensiom koji je odlaskom Cristiana Ronalda dobio veću odgovornost u Realu.

"Asensio ima puno talenta i napreduje, ima i dosta uspona i padova, utakmica u kojima briljira i onih u kojima se teško sastane s loptom. Mora više vjerovati sebi jer može ponuditi više nego što trenutno nudi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!