Tenis

Krajan: "Nije me iznenadilo što igra Chardy, a ne Pouille"

Branimir Korać • četvrtak, 22.11.2018.
Krajan: "Nije me iznenadilo što igra Chardy, a ne Pouille"
Foto: FaH

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan nije iznenađen što je francuski izbornik Yannick Noah za prvi dan nominirao Jeremyja Chardyja umjesto Lucasa Pouillea...

Željka Krajana ništa ne može iznenaditi. Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije smatra kako nije iznenađenje što Lucas Pouille nije nominiran za mečeve u singlu te nudi logično objašenjenje zašto se Yannick Noah odlučio za Jeremyja Chardyja.

"Ne znam koliko to nazvati iznenađenjem, svima smo davali otprilike iste šanse za nastup. U zadnjih mjesec dana znali smo da neće igrati niti Monfils, Simon i Gasquet. Njihovog izbornika svi hvale da uvijek pronađe nekog asa iz rukava na kojeg nitko ne računa i ne izgleda kao logičan izbor tako da nisam iznenađen što je Chardy zamijenio Pouillea. Borna i Pouille su igrali prije nekoliko tjedana i Borba je bez obzira na tri seta prilično lako dobio taj meč, sa Chardyjem ima negativan omjer i to je jedan od faktora koji ide u prilog tom izboru. Da je iznenađenje, definitivno nije."

Prilagodba na zemljanu podlogu prošla je dobro, a Krajan tu niti nije očekivao nikakve probleme.

"Problema nemamo nikakvih, svi su zdravi, nitko nije propustio nijedan trening. Nismo mogli puno trenirati na ovom terenu, krenuli smo tek jučer, ali iskoristili smo to maksimalno koliko smo mogli. Svi su svoj dio priprema odradili kako su morali i kako su zamislili, problema s prilagodbom na zemlju nisu imali jer svi cijeli život igraju na zemlji i nije problem u par dana se prilagoditi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!