Nogomet

Vratio se Filip Krovinović, odradio 45 minuta u pobjedi protiv Arouce!

Mihaela Bradovski • četvrtak, 22.11.2018.
Vratio se Filip Krovinović, odradio 45 minuta u pobjedi protiv Arouce!
Foto: FaH

Nakon deset mukotrpnih mjeseci Filip Krovinović odigrao je prvu utakmicu. U šesnaestini finala Kupa Benfica je igrala protiv Arouce i upisala pobjedu 2:1, a Krovinović je odigrao prvih 45 minuta...

Benfica je prošla u osminu finala Kupa, ali vijest dana, ne samo za nas već i za brojne navijače Benfice, je povratak Filipa Krovinovića na teren.

Prije deset mjeseci Krovinović je zaradio tešku ozljedu koljena i sve do danas bio je bez utakmica iako se vratio treninzima i radio s momčadi. Međutim fizički nije potpuno spreman i trebalo mu je vremena da uopće dođe u stanje za provesti neko vrijeme na travnjaku.

U posljednjih nekoliko utakmica bio je u zapisniku, ali je ostao na klupi, no protiv Arouce našao se u prvih 11. Odmah je pokazao kako mu neće trebati dugo za ulazak u formu bez obzira na dugačku pauzu, odigrao je dobrih 45 minuta i može biti zadovoljan.

Naravno, teško je za očekivati da je odmah spreman za veliku minutažu nakon tolike pauze, na odmoru je ostao u svlačionici te ga je zamijenio Rafa Silva koji je upravo spasio Benficu i zabio za pobjedu u 93. minuti.

Navijači i simpatizeri Benfice oduševljeni su povratkom Krovinovića i onim što je pokazao u ovih 45 minuta, na društvenim mrežama izražavali su veliko nezadovoljstvo što nije ostao na terenu i u drugom dijelu, ali po pitanju toga treba razumjeti i trenera Ruija Vitoriju koji će hrvatskog internacionalca polako uvoditi u igru.

"Teška pobjeda, ali zasluženo izborena te je najvažnije da smo prošli dalje. Jako sam sretan što sam se napokon vratio", istaknuo je nakon susreta.

Inače Benfica je slavila 2:1, a osim Rafe, strijelac je bio i Jonas i to u 42. minuti za 1:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!