Košarka

Durant: "Ovako moramo nastaviti", Thompson: "Bili smo gladni pobjede"

Petar Jenjić • subota, 24.11.2018.
Durant: "Ovako moramo nastaviti", Thompson: "Bili smo gladni pobjede"
Foto: EPA

Nakon pobjede protiv Portland Trail Blazersa igrač Golden Statea Kevin Durant kazao je kako momčad sada ne smije izgubiti fokus...

Nakon četiri uzastopna poraza, Golden State Warriorsi vratili su se na pobjedničke staze. Prvaci su bili bolji od Portland Trail Blazersa, a predvodio ih je Kevin Durant koji se nada kako mogu zadržati momentum i fokus te nastaviti pobjeđivati.

"U NBA ligi ne vjerujem u bajke ili emocije koje u to ulaze. Neće biti gotovo dok ne istrčimo na teren i pokažemo svoju volju kakvu smo pokazali večeras. To se neće samo tako dogoditi, moramo igrati s istom željom i energijom s kojom smo igrali danas", kaže Durant, prenosi ESPN.

"Tako da ne vjerujem da će se nešto dogoditi samo od sebe. U svakoj utakmici tražimo pobjedu, moramo istrčati na teren i igrati. Mislim da smo se trudili u posljednjim susretima, ali nismo bili najbolji. Večeras smo odigrali od početka do kraja dobro i to se mora nastaviti u sljedećim utakmicama", dodao je igrač Warriorsa.

S Durantovim riječima složio se i Klay Thompson koji je istaknuo kako je momčad bila "gladna" večerašnje pobjede.

"Danas smo pokazali kako smo bili gladni da dobijemo utakmicu. Vjerujte mi, bili smo frustrirani zadnje četiri utakmice, teško je, ali sezona je dugačka. Vidjeli ste našu energiju večeras i koliko smo željeli pobijediti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!