Košarka

Šarić: "Još uvijek je malo čudno, nisam na 100%"

Petar Jenjić • nedjelja, 25.11.2018.
Šarić: "Još uvijek je malo čudno, nisam na 100%"
Foto: FaH

Dario Šarić nakon utakmice je pohvalio izvrsnog Karla Anthonyja Towna i osvrnuo se na svoje igre od dolaska u Minnesotu, ističući kako još uvijek nije na svom maksimumu...

Jako dobru utakmicu noćas je odigrao Dario Šarić koji je u pobjedu Minnesote ugradio 19 poena i 14 skokova. Nakon utakmice istaknuo je kako je ekipa koja je ulazila s klupe dala značajan doprinos pobjedi.

"Momci koji su ulazili s klupe pokušavali su pogurati ekipu, donijeti energiju, igrati brzo i čvrsto te kupiti što više napadačkih skokova. To isto smo nastavili i u drugom poluvremenu te zbog toga klupa je bila sjajna večeras. Nadam se da ćemo isto ovako nastaviti i u sljedećim utakmicama."

Nakon što je pohvalio suigrača Karla Anthonyja Townsa za kojeg je istaknuo da je jedan od dva, tri najbolja centra u ligi, Šarić se osvrnuo i na proteklih šest utakmica od dolaska u Wolvese.

"Još uvijek je malo čudno, još nisam na 100% svojih mogućnosti, ali vraćam se, dolazim. Pokušavam naučiti sve napadačke akcije, pronaći kemiju s ostalim igračima na terenu. Nadam se da ću i dalje biti spreman te biti još bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Šarić u izjavi za FOX Sports North.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!