Košarka

Leonard odgovorio Popovichu: "Smiješne su mi te tvrdnje"

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.11.2018.
Leonard odgovorio Popovichu: "Smiješne su mi te tvrdnje"
Foto: EPA

Gregg Popovich bocnuo je Kawhija Leonarda koji je ovog ljeta preselio iz San Antonio Spursa u Toronto Raptorse i utvrdio kako nema odlike vođe. Kawhi je vrlo brzo odgovorio bivšem treneru...

Odnos između Kawhija Leonarda i Gregga Popovicha već duže vrijeme nije najbolji i to nije nikakva tajna. Leonard je zbog ozljede kvadricepsa propustio prošlu sezonu gotovo u potpunosti, a Popovich, ali i dobar dio organizacije, nisu uspjeli uspostaviti kvalitetnu, u nekim trenucima i bilo kakvu komunikaciju s Leonardom.

Trebao je biti vođa Spursa, od njega su se očekivala čuda, ali više nije igrao nego što je igrao nakon što je sezonu ranije bio prvo ime momčadi. Popovich nije dvojio o njegovim igračkim kvalitetama, ali ustvrdio je kako Leonard nije bio vođa u svlačionici i na terenu već su to bili Manu Ginobili i Patty Mills.

Leonard nije dugo čekao s odgovorom i već nakon noćašnje pobjede nad Miamijem osvrnuo se na Popovicheve tvrdnje.

"Čuo sam i smiješne su mi te tvrdnje. Ne znam je li mislio na prošlu sezonu ili što, ali ako ne igraš ljudi zaborave kako si vodio momčad. Sada to nije niti bitno, sada sam Raptor. Zanima me samo ova sezona, ne ono što se tamo događa", poručio je Kawhi.

Međutim nije samo tu stao i dodao je kako je to predvodio momčad.

"Predvodio sam momčad primjerom i radom na treninzima svaki dan te pružanjem svega od sebe u utakmicama. Igrači su me znali pitati o tome kako se postaviti na terenu, pomagao sam im, pokušavao sam ih uvijek motivirati i podići i ne dopustiti da potonu", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani26.11.2018. u 11:30
    Pop ga je dobro pecnija znači haha
    Bogomdani