Nogomet

Genesio: "Ponosan sam, ali istovremeno i vrlo frustriran"

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.11.2018.
Genesio: "Ponosan sam, ali istovremeno i vrlo frustriran"
Foto: EPA

Još uvijek se priča o sjajnom nastupu Lyona protiv Manchester Cityja, Pep Guardiola priznao je kako je njegova momčad bila na ogromnim mukama, a trener Lyona Bruno Genesio žali za propuštenom velikom prilikom...

Pep Guardiola udijelio je veliki kompliment Lyonu kada je rekao kako je to bio jedan od najtežih protivnika s kojima je igrao u trenerskoj karijeri. U Manchesteru je Lyon slavio 2:1, a na svom stadionu odigrao je 2:2 iako je dva puta vodio i imao još nekoliko sjajnih prilika.

Trener Lyona Bruno Genesio bio je istovremeno i ponosan zbog igre svoje momčadi, ali i frustriran zbog propuštenih prilika.

"Žalim zbog činjenice da nam je pala koncentracija nakon što smo postigli drugi pogodak. Međutim moramo se koncentrirati na pozitivne stvari jer smo ipak odigrali sjajnu utakmicu. Maxwel Cornet odigrao je fantastično, kao i cijela momčad. Ponosan sam zbog našeg nastupa, ali i frustriran jer se još nismo kvalificirali za dalje, a nijanse su nas dijelile i protiv Cityja i Hoffenheima. Uvjeren sam da protiv Šahtara možemo dovršiti posao."

U posljednjem kolu Lyonu je potreban bod protiv Šahtara za potvrdu drugog mjesta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!