Nogomet

Zekić: "Nije nam se bilo lako obraniti do kraja"

Petar Jenjić • srijeda, 05.12.2018.
Zekić: "Nije nam se bilo lako obraniti do kraja"
Foto: FaH

Komentar na utakmicu dao je trener Osijeka Zoran Zekić koji je poželio sreću Hajduku u nastavku sezone te se osvrnuo na tešku polusezonu koja je iza momčadi i koju se nada završiti uspješno...

U vrlo važnoj utakmici polusezone nogometaši Osijeka svladali su Hajduk s 2:1 te prošli u polufinale Kupa. Svoje prve dojmove nakon utakmice dao je i trener Zoran Zekić koji je kazao kako je bilo teško u drugom poluvremenu, ali su se ipak uspjeli obraniti.

"Poveli smo s 2:0, ali nismo uspjeli završiti utakmicu bez primljenog pogotka. Primili smo taj gol u drugom poluvremenu i nije nam se bilo lako obraniti do kraja. Čestitao bih treneru Hajduka na dobroj utakmici, njemu i splitskom klubu želim svu sreću u nastavku sezone."

Osječani su osigurali svoje polufinale gdje su se pridružili Interu i Rijeci. Međutim, ambicije još nisu ostvarene.

"Teško je, teška je sezona iza nas. Dosta smo bolesni i imali smo puno ozljeda. Idemo dobiti još ovih nekoliko utakmica do polusezone i izvući što veći broj bodova, a onda na zasluženi odmor. Sve ambicije nisu zadovoljene jer nije još kraj sezone, o tome je prerano pričati. Treba nam snage, karaktera i malo odmora. Nadam se i pojačanjima u siječnju pa da možemo spremno dočekati nastavak sezone", dodao je Zekić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!