Ostali sportovi

Zagrebačka Mladost porazom od Galatasaraya zaključila nastup u CEV kupu

Petar Jenjić • srijeda, 05.12.2018.
Zagrebačka Mladost porazom od Galatasaraya zaključila nastup u CEV kupu

Odbojkaši Mladosti zaključili su nastup u CEV kupu u šesnaestini finala. I u drugoj utakmici do pobjede s 3:0 u setovima stigao je turski Galatasaray...

Zagrebačka Mladost u šesnaestini finala CEV kupa igrala je protiv turskog Galatasaraya koji se ipak pokazao kao nedostižna prepreka. Turci su u konačnici slavili s ukupnih 6:0 te tako prošli u sljedeću fazu natjecanja.

Nakon poraza u Turskoj s 3:0 u setovima prije tjedan dana, istim su rezultatom poraženi i u uzvratu. Galatasaray je slavio sa 25:17, 25:21 i 25:20 za nešto više od sat vremena igre.

Prvi je set u potpunosti pripao gostima koji nijednom nisu ispustili vodstvo. Na početku drugog bolje je igrao domaćin koji je imao i šest poena prednosti u dva navrata. Ipak, kako je odmicao set tako je bolje igrala gostujuća momčad. Rezultat je bio izjednačen sve do 21:21 kada Galatasaray dobiva sljedeća četiri poena, a tako i set.

Do polovice trećeg seta bilo je izjednačeno, Mladost je vodila u dva navrata s golom razlike, ali to je bilo sve. Turska je momčad povela s 12:11 i prednost do kraja nije ispustila.

CEV kup, 1/16 finala:
HAOK Mladost - Galatasaray 0:3 (17-25, 21-25, 20-25)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!