Nogomet

CONMEBOL u potpunosti odbacio sve Bocine pokušaje podizanja kazne za River Plate

Branimir Korać • petak, 07.12.2018.
CONMEBOL u potpunosti odbacio sve Bocine pokušaje podizanja kazne za River Plate
Foto: EPA

U nedjelju bi trebao biti odigran u Madridu dvoboj između Boca Juniorsa i River Platea i to napokon nakon što je prije dva tjedna susret odgođen zbog napada na autobus s igračima Boce...

Čelnici Boca Juniorsa učinili su sve što su mogli kako se ne bi odigrao uzvratni dvoboj finala Copa Libertadoresa, ali sve žalbe su, očekivano, odbačene u potpunosti i kazna za River Plate ostaje kako je i izrečena.

Dakle uzvratni dvoboj bit će odigran u Madridu u nedjelju, River Plate je službeno domaćin, ali meč se igra na neutralnom terenu i za razliku od prošlog koji je trebao biti odigran na El Monumentalu bez prisustva navijača Boce, ovaj put i oni mogu na stadion.

Inače, River Plate je kažnjen s odigravanjem dvije naredne utakmice kao domaćin na El Monumentalu iza zatvorenih vrata te je financijski kažnjen s 400 tisuća dolara.

Kako tvrde argentinski mediji, Riveru je ujedno izrečena i uvjetna kazna u trajanju od dvije godine s kojom prijeti i izbacivanje iz natjecanja na godinu dana u slučaju ponavljanja izgreda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!