Košarka

ESPN: Lakersi pokušavaju dovesti Trevora Arizu, traži se treća momčad

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.12.2018.
ESPN: Lakersi pokušavaju dovesti Trevora Arizu, traži se treća momčad
Foto: EPA

Los Angeles Lakersi i Phoenix Sunsi u pregovorima su oko razmjene koja bi uključivala odlazak Trevora Arize u Los Angeles kao središnjeg igrača ovog tradea...

Trevor Ariza očito je velika želja Los Angeles Lakersa koji su ga htjeli i ljetos, a žele ga i sada u svojoj momčadi. Kako tvrdi ESPN iz svojih dobro obavještenih izvora, u tijeku su razgovori između Lakersa i Sunsa.

Lakersi bi se u tom slučaju pokušali riješiti Kentaviousa Caldwell-Popea, a traži se treća momčad koja bi sudjelovala u cijeloj priči i tako zaokružila ovaj dogovor.

Inače, tradeovi u NBA ligi u koje mogu biti uključeni igrači koji su kao free agenti stigli ovog ljeta, mogu se odrađivati od naredne subote. Ariza je upravo ljetos došao među Sunse, no nisu Lakersi jedina momčad koja bi ga voljela u svojim redovima i iako do subote ima dosta vremena, možda im netko može pokvariti posao.

Iskusni Ariza ljetos je potpisao jednogodišnji ugovor sa Sunsima vrijedan 15 milijuna dolara, a primjerice Caldwell-Pope je na jednogodišnjem ugovoru s Lakersima vrijednom 12 milijuna dolara.

Od dolaska u Sunse Ariza je na prosjeku od 9.7 poena, 5.5 skokova i 3.3 asistencije po susretu, a Caldwell-Pope ove sezone u Lakersima bilježi 8.5 poena po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!