Nogomet

Klopp: "Kakav je to gol bio! Nevjerojatan. A obrana kakvu je Alisson imao, ni za nju nemam riječi"

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.12.2018.
Klopp: "Kakav je to gol bio! Nevjerojatan. A obrana kakvu je Alisson imao, ni za nju nemam riječi"
Foto: EPA

Jürgen Klopp bio je oduševljen nakon pobjede Liverpoola protiv Napolija i prolaska u sljedeću fazu natjecanja Lige prvaka. Nakon susreta imao je samo riječi pohvale za svoju momčad...

Zahvaljujući minimalnom slavlju protiv Napolija sastav Jürgena Kloppa nastavlja svoj put u Ligi prvaka, a pod dojmom velike pobjede Liverpoolov je strateg nakon susreta samo biranim riječima govorio o nastupu svoje momčad.

"Prepun sam adrenalina. Ova je utakmica bila fantastična, izvanredna, nevjerojatna. Momci su ostavili čitavo svoje srce na terenu, svaki dio njih bio je 'unutra'", započeo je Klopp svoje viđenje susreta te u istom tonu nastavio:

"Naše ofenzivno branjenje, pa naš pritisak, nešto je najbolje što sam ikada vidio. Intenzitet kojim smo igrali, jednostavno ga je bilo teško pratiti."

Iako je najvažniji zadatak njegova sastava u ovom dvoboju bio postići pogodak, upravo je taj trenutak pokrenuo susret u smjeru koji je Klopp nazvao divljim.

"Najteži je period bio direktno nakon što smo poveli. Mogao se primijetiti mali djelić olakšanja i Napoli je već bio za vratom. To je ono što je utakmicu učinilo intenzivnom. Nakon 65 minuta igra je za obje momčadi bila divlja - kontra, kontra, kontra i brza transformacija, a bez pravih završetaka akcija."

Njemački stručnjak nije propustio prokementirati dva najvažnija trenutka na susretu - pogodak Mohameda Salaha te obranu Alissona u sudačkoj nadoknadi .

"Postignuti pogodak? Kakav je to gol bio! Nevjerojatan. A obrana kakvu je Alisson imao, ni za nju nemam riječi. To nas je večeras spasilo. No to nije jedino što je on večeras važnoga napravio za momčad, ovu pobjedu. Mirnoća koju je imao s loptom pomogla je svima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!