Košarka

Pullen: "Na kraju sam promašio neke šuteve i preuzimam punu odgovornost za poraz"

Branimir Korać • četvrtak, 13.12.2018.
Pullen: "Na kraju sam promašio neke šuteve i preuzimam punu odgovornost za poraz"
Foto: FaH

Cedevita je upisala poraz u Krasnodaru od Lokomotiv Kubana 80:76, ali bez obzira na poraz u Cedevitinim redovima bili su zadovoljni onim što su pokazali na ovom teškom gostovanju...

Prvo poluvrijeme nije bilo dobro i tu Cedevita nije pronalazila nikakvo rješenje za obranu domaćina. Samo 27 ubačenih poena i hrvatski prvak mogao je biti zadovoljan što ne gubi i uvjerljivije (38:27).

"Nisam nezadovoljan našim nastupom. Nakon prvog poluvremena u kojem smo se mučili, posebno u napadu, drugo poluvrijeme bilo je bolje. Malo bolje smo reagirali u mismatchu, pogodili smo nekoliko trica i uhvatili ritam. Odlučila je jedna lopta, možda da je Pullen pogodio ona tri slobodna bacanja, ovako je susret otišao na stranu Lokomotiva. No nisam nezadovoljan i moram čestitati Lokomotivu. Možda trenutno nije u najboljoj formi, ali po meni je prvi favorit za osvajanje Eurokupa", istaknuo je nakon susreta Slaven Rimac.

Iako je bio među najboljim Cedevitinim pojedincima, Pullen je preuzeo na sebe odgovornost za poraz u ovom dvoboju.

"Trebali smo pobijediti, nije dovoljno dobro samo biti ravnopravan. Imamo dobru momčad i dobre šanse za pobjedu. Na kraju sam promašio neke šuteve i preuzimam punu odgovornost za poraz. No mislim da momčad ide u dobrom smjeru."

Cedevita je na ovom gostovanju igrala bez Jamesa Bella, Ivana Ramljaka, Marka Banića i Vitora Benitea, ali pokazala je kako se može nositi i s najjačim momčadima ovog natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!