Košarka

Spencer Dinwiddie dogovorio novi trogodišnji ugovor s Netsima

Branimir Korać • petak, 14.12.2018.
Spencer Dinwiddie dogovorio novi trogodišnji ugovor s Netsima
Foto: EPA

Brooklyn Netsi i Spencer Dinwiddie postigli su dogovor oko nastavka suradnje i branič koji je neposredno prije toga ostvario rekord karijere u pobjedi protiv Sixersa, ostaje u Netsima još tri godine...

Spencer Dinwiddie dogovorio je ostanak u Netsima i to potpisom novog ugovora u trajanju od tri godine. Uvjeti nisu onakvi kakvi su se očekivali već je postignut kompromis.

Posljednjih tjedana govorilo se kako će Dinwiddie staviti potpis na četverogodišnji ugovor vrijedan 47 milijuna dolara, no dogovor je postignut na trogodišnjoj vjernosti u visini od 34 milijuna dolara.

Počevši od sljedeće sezone Dinwiddie će pod salary capom zauzimati 10.5 milijuna dolara pa 11.4 milijuna i u trećoj godini 12.3 milijuna. Treba napomenuti kako Dinwiddie nakon druge godine ima player option u ugovoru i moći će izaći na tržište.

Dinwiddie je ove sezone na prosjeku od 16.9 poena, 4.9 asistencija i 2.5 skoka po susretu, a u posljednjoj utakmici i pobjedi protiv Philadelphije ubacio je 39 poena što mu je rekord karijere.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!