Nogomet

Davor Šuker ugostio predstavnike Iranskog olimpijskog odbora i Zlatka Matešu

Mihaela Bradovski, hns.family • subota, 15.12.2018.
Davor Šuker ugostio predstavnike Iranskog olimpijskog odbora i Zlatka Matešu
Foto: FaH

U Zagrebu je održan sastanak predsjednika HNS-a Davora Šukera s predstavnicima Iranskog olimpijskog odbora te predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom.

Delegacija Iranskog olimpijskog odbora posjetila je prostorije Hrvatskog nogometnog saveza, a primio ju je predsjednik Davor Šuker, koji je s uglednim gostima razgovarao o brojnim sportskim temama.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, iranski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Mohammad Reza Sadegh te voditeljica odjela Hrvatskog olimpijskog odbora za međunarodnu suradnju Ljiljana Ujlaki Šubić.

Iranski olimpijski odbor predstavljali su predsjednik Seyed Reza Salehi Amiri, pomoćnik predsjednika Towhid Noubakht Haghighi te predsjednik tamošnjeg saveza vodenih sportova Mohsen Rezvani.

Šuker je s gostima izmijenio i prigodne darove, a vrijedi podsjetiti i da su Vatreni u dva navrata igrali prijateljske utakmice s Iranom: u prvom ogledu - u lipnju 1998. godine u Rijeci - strijelac za konačnih 2:0 bio je upravo Davor Šuker.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!