Košarka

Durant: "Šutirali smo samo da bi šutirali, a dodavali samo da bi dodavali"

Branimir Korać • subota, 15.12.2018.
Durant: "Šutirali smo samo da bi šutirali, a dodavali samo da bi dodavali"
Foto: EPA

Golden State Warriorsi slavili su noćas protiv Sacramento Kingsa 130:125, ali nije bilo previše razloga za zadovoljstvo. Naime bilo je puno uspona i padova, ali na kraju su Warriorsi izvukli pobjedu...

Kevin Durant bio je nakon susreta svjestan kako neke stvari nisu funkcionirale. Imali su Warriorsi 16 poena prednosti da bi nakon toga ušli u minus od deset poena, ali ipak su se izvukli.

"Moramo biti bolji, ne smijemo si dopustiti ovakve padove, posebno ne nakon što smo odradili solidno prvo poluvrijeme. Ne smijemo se takvo što dopuštati jer ako nam se to počne događati u doigravanju, gubit ćemo."

"Nismo bili disciplinirani, šutirali smo samo da bi šutirali, dodavali samo da bi dodavali, bez imalo smisla i ideje. Oni su mlada i gladna momčad, tražili su priliku da se uhvate za nešto i vrate u utakmicu i mi smo im to dali."

Nakon što su pojednostavnali igru i vratili se osnovama, došli su do pobjede.

"U završnici utakmice pojednostavnili smo stvari. Tri minute prije kraja zaostajali smo deset poena i nakon toga smo zaigrali jednostavnije. U obrani smo neke stvari poštimali, a u napadu smo odigrali kao što smo trebali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!