Nogomet

Real Madrid saznao polufinalnog protivnika, igrat će protiv Japanaca

Branimir Korać • subota, 15.12.2018.
Real Madrid saznao polufinalnog protivnika, igrat će protiv Japanaca
Foto: EPA

Poznat je prvi polufinalni par Svjetskog klupskog prvenstva. Real Madrid igrat će u polufinalu protiv Kashime koja je u četvrtfinalu svladala Guadalajaru s 3:2...

Prvak Azije Kashima Antlers i prvak CONCACAF-a Chivas Guadalajara borili su se za dvoboj protiv madridskog Reala u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva. Na kraju su Japanci ti koji su upisali pobjedu i idu na noge Madriđanima što će im u neku ruku biti i nagrada, a do finala će jako teško doći.

Kashima je slavila 3:2 zahvaljujući preokretu u drugom poluvremenu nakon što je Guadalajara bila u vodstvu praktički od samog početka susreta.

Već u trećoj minuti Angel Zaldivar nakon brzog napada i dobro ubačene lopte s desne strane, glavom šalje loptu u mrežu nakon što je uhvatio vratara na krivoj nozi.

U drugom dijelu situacija se promijenila. Kashima je uspjela rano doći do poravnanja preko Nagakija, sredinom drugog dijela Serginho je donio preokret s 11 metara da bi u 84. minuti Abe riješio dvoboj.

Duboko u sudačkoj nadoknadi Pulido je smanjio na 3:2, međutim nije bilo dovoljno vremena za povratak Meksikanaca rezultat se više nije mijenjao i Kashima odlazi u polufinale. Bit će to repriza finala iz 2016. godine kada je Real slavio u produžecima 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!