Nogomet

Vlašić: "Dinamo je veliki favorit, stvarno ne vidim kako bi ga Viktoria mogla izbaciti"

Branimir Korać • utorak, 18.12.2018.
Vlašić: "Dinamo je veliki favorit, stvarno ne vidim kako bi ga Viktoria mogla izbaciti"
Foto: EPA

Nikola Vlašić dva puta ove sezone igrao je protiv Viktorije Plzen i ima dobar uvid u češku momčad. Hrvatski reprezentativac daje Dinamu dobre šanse za prolaz...

Remi u Češkoj 2:2 pa poraz u Moskvi 2:1 učinak je CSKA protiv Viktorije Plzen, ali bez obzira na to Nikola Vlašić smatra kako Dinamo ima jako dobre šanse za prolaz.

"I sada mi je muka kada se sjetim toga da nas je Viktoria izbacila iz Europske lige. Bili smo bolji u obje utakmice, ali smo napravili gluposti koje su nas koštale pobjede", istaknuo je Vlašić u razgovoru za Sportske novosti.

"Dinamo ima ogromne šanse za prolaz, veliki je favorit i stvarno ne vidim kako Viktoria može izbaciti Modre. Dinamo ima kvalitetnije igrače i daleko bolju momčad, a nisam baš bio sretan kada sam vidio da je završio na prvom mjestu i da možemo igrati protiv njega. Impresionirao me igrom i sigurno je svim bio nepoželjan u ždrijebu."

Vlašić dodaje kako Česi ostavljaju dosta prostora za igru, a da atmosfera u Plzenu nije toliko naelektrizirana kao kada Dinamo dođe na Poljud.

"U obje utakmice imali smo puno prostora, stvorili pregršt prilika, nije da ih se ne može probiti ili da su nešto posebno agresivni. Dosta su dobri u prekidu u napadu. Bez podcjenjivanja, Dinamo je u svakom segmentu igre bolji od Viktorije, mi smo ispali zbog neiskustva i mladosti, a Dinamo takve padove nema."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!