Nogomet

Mamić: "Ovdje sam već nekoliko godina i mislim da možemo govoriti o najvećem uspjehu u povijesti nogometa u UAE"

Branimir Korać • četvrtak, 20.12.2018.
Mamić: "Ovdje sam već nekoliko godina i mislim da možemo govoriti o najvećem uspjehu u povijesti nogometa u UAE"
Foto: EPA

Al Ain je prošao u finale Svjetskog klupskog prvenstva gdje će igrati protiv Real Madrida, a Zoran Mamić smatra kako je ostvaren najveći uspjeh u povijesti tamošnjeg nogometa...

Kao što je Hrvatska neočekivano došla do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, tako je i Al Ain dogurao do finala Svjetskog klupskog prvenstva. Zoran mamić želi s Emiraćanima otići korak dalje.

"Nadam se da neću proći kao Hrvatska na Svjetskom prvenstvu, želim više. Hrvatska je izgubila u finalu, a ja želim pobjedu."

Mamić smatra kako je ostvaren najveći uspjeh u povijesti tamošnjeg nogometa.

"Je li ovo najveći uspjeh u povijesti nogometa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, to vam oni trebaju reći, ali ja mislim da je. Ovdje sam već nekoliko godina i mislim da možemo govoriti o najvećem uspjehu u povijesti nogometa u UAE. Ponosan sam što sam dio toga, nadam se da najbolje tek dolazi. prvi put u povijesti kluba prošle sezone smo osvojili dvostruku krunu, a sada smo u finalu Svjetskog klupskog prvenstva."

U finalu ga čeka Real Madrid, najteži mogući posao.

"Pokazali smo da je u nogometu sve moguće ako se boriš, ako igrači pokazuju respekt jedan prema drugome i kada se podržavaju. Zaslužuju uživanje u ovome, ali moramo se brzo oporaviti i pripremiti za finale.Moramo ovih nekoliko dana iskoristiti na najbolji mogući način jer nas čeka jako jako težak posao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!