Nogomet

Dva Livajina gola najboljem drugoligašu za prvo mjesto u skupini

Branimir Korać • petak, 21.12.2018.
Dva Livajina gola najboljem drugoligašu za prvo mjesto u skupini
Foto: EPA

U posljednjem kolu grupne faze Grčkog kupa AEK je gostovao kod Volosa i upisao pobjedu 3:1. Do pobjede je stigao zahvaljujući Marku Livaji koji je zabio posljednja dva gola na susretu...

Atenski AEK već uoči posljednje gola grupne faze osigurao je prolaz u sljedeću rundu natjecanja Grčkog kupa, a u gostima kod Volosa tražio je pobjedu za osiguravanje prvog mjesta u skupini. Volos ga je mogao prestići i ostaviti na drugom mjestu, ali za to je trebao pobjedu.

Na kraju su Atenjani bili bolji zahvaljujući Marku Livaji koji je s dva gola u drugom poluvremenu osigurao AEK-u pobjedu 3:1. Prvo je u 59. minuti pobjegao čuvaru, došao sam pred vratara i onda rutinski pogodio da bi nakon tiga u 71. minuti dobro reagirao na ubačaj s lijeve strane i s prve vratnice skrenuo loptu u mrežu.

Inače AEK je vodio golom Erika Morana od četvrte minute, ali već u šestoj Sotirios-Panteleimon Pispas poravnao je na 1:1.

Inače Volos nije baš bezazlen protivnik iako je drugoligaš, u drugoj ligi potpuno dominira i u devet odigranih kola upisao je osam pobjeda i remi uz gol razliku 24:4.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!