Nogomet

Ujedinjeni Arapski Emirati izvukli remi s Bahreinom na startu Azijskog kupa

Branimir Korać • subota, 05.01.2019.
Ujedinjeni Arapski Emirati izvukli remi s Bahreinom na startu Azijskog kupa
Foto: EPA

Odigran je prvi susret ovogodišnjeg izdanja Azijskog kupa, a domaći Ujedinjeni Arapski Emirati odigrali su samo 1:1 protiv Bahreina i to su izvukli bod u završnici...

U Abu Dhabiju je odigran prvi susret ovogodišnjeg Azijskog kupa, a UAE i Bahrein odigrali su bez pobjednika. Dvoboj je okončan 1:1, a Bahrein može žaliti za punim plijenom jer je imao vodstvo do same završnice.

Ovo je Emiratima drugo domaćinstvo Azijskog kupa nakon što su 1996. godine imali prvo domaćinstvo.

Domaćin je dominirao susretom u ranoj fazi i Bahreinu je trebalo vremena da stvori prvu priliku. Ipak do kraja prvog dijela golova nije bilo iako ih je moglo biti na obje strane.

Na poluvremenu je Alberto Zaccheroni povukao prvi potez i napravio dvostruku zamjenu, domaćin je ponovno preuzeo kontrolu nad susretom, ali Bahrein je ipak prvi stigao do pogotka.

U 78. minuti Sayed Redha ubacio je u 16 metara, pokušaj Al Rohaimija prvo je obranjen, ali odbijenu loptu spremio je u mrežu.

Kada se činilo da će Bahrein do sva tri boda, Mohamed Marhoon igrao je rukom u svojih 16 metara, dosuđen je kazneni udarac koji Ahmed Khalil pretvara u pogodak i donosi bod UAE-a.

S Emiratima i Bahreinom u skupini se nalaze još i Tajland i Indija.

Azijski kup, prvo kolo, skupina A:
UAE - Bahrein 1:1

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!