Nogomet

To se zove brzina: Tajlanđani otpustili srpskog trenera nakon poraza u prvom kolu Azijskog kupa

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.01.2019.
To se zove brzina: Tajlanđani otpustili srpskog trenera nakon poraza u prvom kolu Azijskog kupa
Foto: EPA

Srpski stručnjak Milovan Rajevac zaradio je otkaz nakon što je reprezentacija Tajlanda poražena na startu Kupa nacija od Indije s visokih 4:1...

Indija je u nedjelju priredila iznenađenje u prvom kolu grupne faze Azijskog kupa svladavši Tajland s visokih 4:1. Odmah nakon susreta Milovan Rajevac razriješen je dužnosti izbornika Tajlanda.

Samo jedna utakmica bila je potrebna da se Tajlanđani riješe srpskog stručnjaka, a šanse za prolaz u sljedeću fazu natjecanja nisu im baš najbolje. Naime u skupini još imaju za odigrati susrete protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina, a nakon ovog teškog poraza, nemaju pravo na kiks.

"Igra nije onakva kakvu mi u Savezu i navijači priželjkujemo. Objavljujem raskid ugovora s Milovanom Rajevcem kao izbornikom tajlandske nogometne reprezentacije", objavio je predsjednik Saveza Somyot Poompanmoung.

Inače Rajevac je dobio ultimatum da mora odvesti Tajland u sljedeću fazu natjecanja, a već prvi dvoboj pokazao je kako će to biti (pre)težak posao. Najveći uspjeh 65-godišnjeg srpskog stručnjaka je odlazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva 2010. godine s Ganom kada je izabran i za najboljeg trenera u Africi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!