Tenis

Ante Pavić upisao poraz na startu Challengera u Columbusu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 07.01.2019.
Ante Pavić upisao poraz na startu Challengera u Columbusu
Foto: FaH

Danac s pozivnicom organizatora Mikael Torpegaard zaustavio je Antu Pavića već u prvom kolu Challengera u Columbusu. Torpegaard je bio uspješniji u dva seta...

Ante Pavić već nakon 83 minute završio je s nastupom u glavnom ždrijebu Challengera u Columbusu. Protivnik mu je bio Danac Mikael Torpegaard koji ga je svladao u dva seta.

Torpegaard nije mogao ući u glavni ždrijeb kroz svoj ranking, no dobio je pozivnicu organizatora te ju je pobjedom u ovom meču u potpunosti opravdao.

Pavić je u oba seta posustao u samoj završnici, imao je u drugom setu prilike za okrenuti meč na svoju stranu, no nije uspio te se morao pomiriti s porazom.

U prvom setu obojica su bili dobri na svom servisu do osmog gema kada Pavić dopušta dvije break lopte Dancu, on to koristi i dolazi do breaka. Imao je manjih problema na servisu za set, ali uspio ih je riješiti i sa 6:3 uzeti prvi set.

U drugom je Pavić u dva gema propuštao break lopte i kazna je stigla u završnici. Kod 5:5 ponovno je pao pod pritiskom, Torpegaard je napravio break i mirno dovršio posao.

U drugom kolu Danca čeka dvoboj protiv 13. nositelja Josea Hernandez-Fernandeza.

Challenger Columbus, prvo kolo:
Mikael Torpegaard (Danska, WC) - Ante Pavić (Hrvatska) 6:3, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!