Košarka

Cedevita bez Rimca gostuje kod Zenita, Čizmić ističe: "Pokazali smo da možemo unatoč problemima"

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 07.01.2019.
Cedevita bez Rimca gostuje kod Zenita, Čizmić ističe: "Pokazali smo da možemo unatoč problemima"
Foto: FaH

Uoči puta za St. Peterburg i dvoboj TOP-a 16 Eurokupa protiv Zenita, asistent Teo Čizmić kazao je kako, unatoč problemima s kojima se suočava, momčad može jako puno pokazati...

Cedevita će u drugom kolu TOP-a 16 Eurokupa gostovati kod Zenita u St. Peterburgu. Osim nekolicine igrača, na put neće ići niti trener Slaven Rimac zbog lakše upale pluća pa će momčad voditi asistent Teo Čizmić. Uoči utakmice istaknuo je kako momčad unatoč problemima zna kako odigrati dobru utakmicu.

"Bit će to teško gostovanje, no svaku utakmicu hoćeš dobiti, a kako ćemo izaći na kraju ćemo tek vidjeti. Vidjet ćemo još i koliko će nas ići i tko će ići. Imamo nekih zdravstvenih problema, no tko će biti tu dat će 100% pa ćemo vidjeti kako bude."

"Pokazali smo da možemo unatoč problemima. Protiv Mege smo i sa svim problemima bili dobri veći dio utakmice, iako smo imali četvoricu bolesnih i Riki je bio bolestan. Rusi su jaki. Imaju kvalitetu, a još ćemo izgubiti i cijeli dan na put tamo i nazad, no to je sve normalno", dodao je Čizmić.

Zbog ozljeda Karla Žganeca i Marka Banića dosta je tereta palo na Elgina Cooka koji je kazao kako su spremni na novi izazov.

"Sve počinje od treninga. Danas smo se na treningu dodatno poboljšali, a još jedan imamo večeras. Nastavit ćemo napredovati svaki dan kako bi navijačima pokazali koliko možemo biti dobra momčad. Put do St. Petersburga je dug i naporan, no mi smo profesionalci i znamo što trebamo učiniti da bi pobijedili tu momčad. Zenit je sjajna momčad, no mi smo spremni za izazov", rekao je Cook.

KK Cedevita

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!