Rukomet

Filip Lazarov: "Utakmica protiv Hrvatske za nas je najvažnija na ovom Prvenstvu"

Branimir Korać • nedjelja, 13.01.2019.
Filip Lazarov: "Utakmica protiv Hrvatske za nas je najvažnija na ovom Prvenstvu"
Foto: FaH

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u trećem kolu Svjetskog prvenstva očekuje dvoboj protiv Makedonije, a Makedonci ističu važnost ovog dvoboja...

Makedonija je odigrala dobro protiv Bahreina i upisala je glatku pobjedu, a Filip Lazarov nakon očekivanog slavlja istaknuo je kako je obrana bila ta koja je presudila.

"Obrana nam je donijela pobjedu. Bahrainu nismo dopustili ugodan dan u napadu, imao je manji broj pokušaja koje je teško braniti. U prošlom meču primili smo 29 golova, a sada šest manje i možemo biti zadovoljni", istaknuo je Lazarov.

Slijedi Hrvatska, susret za koji Lazarov tvrdi kako je to najvažnija utakmica za Makedoniju na ovom Prvenstvu.

"U ponedjeljak je za nas najvažnija utakmica na ovom Prvenstvu. Imamo dovoljno kvalitete za tražiti pobjedu u svim susretima. Hrvatska je favorit, ima širi izbor igrača, iskusnija je i kvalitetnija, ali na terenu ćemo čekati svoju šansu i pružiti sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata."

Makedonci neće ništa kalkulirati i čuvati se za Island.

"Ne možeš izaći van i kalkulirati, to je nemoguće. Kada bi razmišljali o tome, to bi možda bilo moguće protiv Španjolske, ali poznavajući našeg izbornika, tražit ćemo svuda pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!