Rukomet

Danci ostali bez Mortensena, Oris napustio reprezentativni kamp

Branimir Korać • nedjelja, 13.01.2019.
Danci ostali bez Mortensena, Oris napustio reprezentativni kamp
Foto: EPA

Danska rukometna reprezentacija u ponedjeljak igra protiv Saudijske Arabije, a u tom susretu njen izbornik sigurno neće moći računati na Caspera Mortensena i vrlo vjerojatno na Nikolaja Orisa...

Danci će u susret sa Saudijskom Arabijom vjerojatno ući s 14 igrača. Kako su izvršili već jednu izmjenu kada se ozlijedio Hans Lindberg, a planiraju ga vratiti čim se oporavi, osim toga čeka se i oporavak Henrika Tofta Hansena, ovaj put radije će ići bez izmjene.

Naime ozljedu koljena zaradio je Casper Mortensen nakon neugodnog prizemljenja u susretu s Tunisom u subotu. Kako ne bi došlo do nekih komplikacija, propustit će susret sa Saudijskom Arabijom, a očekuje se da će biti spreman do ključnog dvoboja u grupi protiv Norveške.

Vrlo vjerojatno Danci neće imati na raspolaganju niti Nikolaja Orisa koji je napustio reprezentativni kamp i danas nije trenirao. Kod Orisa nije riječ o ozljedi već mu je djevojka u visokoj trudnoći te je dobio dozvolu za odlazak.

Danski savez nije potvrdio kada se očekuje njegov povratak.

Inače, iako su domaćini, Danci nisu uspjeli rasprodati sve ulaznice za svoje utakmice i poručuju kako ih je ostalo dovoljno za Saudijsku Arabiju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!