Rukomet

Potvrđeno: Kraj Svjetskog prvenstva za Renea Tofta Hansena

Mihaela Bradovski • petak, 18.01.2019.
Potvrđeno: Kraj Svjetskog prvenstva za Renea Tofta Hansena
Foto: EPA

Danska je na prvom mjestu završila nastup u prvoj fazi Svjetskog prvenstva kojem je sudomaćin, a u posljednjem susretu prvog dijela sezone igrala je protiv Norveške, upisala pobjedu te ostala bez Renea Tofta Hansena...

Odmah nakon susreta Nikolaj Jacobsen priopćio je kako nije optimist po pitanju daljnjeg nastupa Renea Tofta Hansena na Svjetskom prvenstvu i bio je u pravu. Danas je potvrđeno kako je igrač Veszprema zaradio ozljedu zbog koje mora na pauzu.

"Rene je zaradio rupturu prepone i za njega je Prvenstvo završeno. Neće biti spreman do kraja Prvenstva i to je nešto zbog čega žalimo. On je taj koji krpa rupe i popravlja stvari kada pogriješimo stoga je to veliki hendikep za nas", potvrdio je Jacobsen.

Osim Renea Tofta Hansena, protiv Norveške lakšu ozljedu zaradio je i Nikolaj Oris, ali kod njega se ne osjete još uvijek neki posebni problemi. Vrijeme će tek pokazati trebaju li Danci biti zabrinuti.

"Prvo snimanje nije pokazalo nikakvo oštećenje, ali želimo biti sigurni i zato ćemo napraviti još jedan pregled", kaže izbornik.

Jacobsen je isto tako potvrdio kako je Henrik Toft Hansen odradio puni trening s momčadi, ali nema drugih podataka o njegovom statusu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!