Tenis

Čilić: "Mislim da sam treći, četvrti i peti set odigrao fenomenalno"

Petar Jenjić • petak, 18.01.2019.
Čilić: "Mislim da sam treći, četvrti i peti set odigrao fenomenalno"
Foto: EPA

Hrvatski tenisač Marin Čilić nakon pobjede protiv Fernanda Verdasca kazao je kako je u pravo vrijeme uspio podići razinu igre te da je u konačnici zadovoljan kako je sve uspio izvući...

Nakon pet setova i dvije meč lopte protivnika Marin Čilić ipak je uspio doći do pobjede i osmine finala Australian Opena. Fernando Verdasco pao je nakon velike borbe.

"Jako težak psihički meč, nisam dobro krenuo u prvom i drugom setu. Imao sam dosta šansi, no nisam ih uspio iskoristiti. Danas je Verdasco servirao sjajno, bilo je jako teško i dugo mi je trebalo da se vratim nakon gubitka prva dva seta. Imao sam početkom trećeg seta opet 0:40, ali ostao sam sabran i podigao razinu igre. Mislim da sam treći, četvrti i peti set odigrao fenomenalno", kazao je Čilić za SBS Radio.

Hrvatski tenisač još uvijek osjeća određene probleme s ozljedom, ali previše vremena za odmor nema jer slijedi meč protiv Roberta Bautiste Aguta.

"Još osjećam manje smetnje u koljenu koje mi ne dopuštaju neke maksimalne kretnje. Mučio sam se na servisu, nisam ulazio u pravi ritam. Bilo je teško, ali uspio sam pronaći pravu igru u pravo vrijeme. Kada se sve uzme u obzir, zadovoljan sam kako sam sve izvukao. Važno je oporaviti se maksimalno. Na terenu se osjećam jako dobro, važno se fizički spremiti za nastavak turnira", dodao je Čilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!