Rukomet

Corrales najteže stradao nakon pada reklamnog panoa na nekolicinu španjolskih reprezentativaca

Mihaela Bradovski • petak, 18.01.2019.
Corrales najteže stradao nakon pada reklamnog panoa na nekolicinu španjolskih reprezentativaca
Foto: EPA

Incident koji se dogodio na današnjem treningu španjolske rukometne reprezentacije mogao bi oslabiti Španjolsku protiv Francuske. Rodrigo Corrales pod upitnikom je za nastup...

Nedopustivi incident dogodio se u Kölnu tijekom treninga španjolske rukometne reprezentacije. Naime reklamni LED pano koji je nalazi pokraj terena pao je i pritom ozlijedio nekolicinu španjolskih reprezentativaca.

Kod svih se radi o manjim ozljedama koje ih neće spriječiti u nastavku Prvenstva, no jedino je neizvjesno što će biti s Rodrigom Corralesom koji je najgore prošao.

Trening je odmah prekinut, a nekolicina igrača prebačena je u bolnicu na dodatne pretrage kako bi se vidjelo ima li kakvih težih oštećenja.

"Corrales osjeća jaku bol u koljenu, nije vidio da pano pada i pao mu je na koljeno. Nisam siguran hoće li moći nastupiti u subotu protiv Francuske. Takve stvari su nedopustive, nije mi svejedno igrati pokraj toga, može nekom na glavu pasti", izjavio je Aitor Arino.

Liječnik španjolske reprezentacije Juan Jose Munoz nada se kako će Corrales biti spreman, ali je zabrinut.

"Ono što me brine je da mu se to dogodilo dok je rotirao koljeno kako bi izbjegao pano. Čini se kako je kost u redu, ima modricu i ogrebotinu i vidjet ćemo kako će se osjećati u subotu."

Ako Corrales ne bude mogao nastupiti u nastavku Prvenstva, Španjolska će dobiti ekstra zamjenu koja se neće računati u one tri jer se sve dogodilo kao nesretni slučaj, a odgovornost snosi organizator, Prvi u redu od vratara koji čekaju na poziv je Arpad Šterbik.

Inače bilo je zagovaranja iz španjolskog tabora da se reprezentacija povuče s Prvenstva, međutim takvo što ne dolazi u obzir. "To nije način na koji bi Španjolska trebala napustiti Prvenstvo, nismo djeca, borit ćemo se i dalje", rekao je Iker Romero.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!