Tenis

Škugor i Inglot zaključili nastup na Australian Openu, Dodig poražen u mješovitim parovima

Petar Jenjić • subota, 19.01.2019.
Škugor i Inglot zaključili nastup na Australian Openu, Dodig poražen u mješovitim parovima
Foto: EPA

Franko Škugor nije se uspio plasirati u treće kolo Australian Opena u konkurenciji muških parova, dok u sljedeću fazu mješovitih parova nije uspio proći ni Ivan Dodig koji je igrao u paru s Latishom Chan...

Ivan Dodig zaključio je nastup u konkurenciji mješovitih parova već u prvom kolu. U paru s Latishom Chan poražen je sa 7:5, 6:2 od šestih nositelja Abigail Spears i Juana-Sebastiana Cabala nakon sat i 13 minuta igre.

Dva su puta tijekom prvog seta Spears i Cabal imali prednost od breaka, no Chan i Dodig uspijevali su se vratiti. Ipak, treći puta, pri rezultatu 6:5, šesti nositelji rade novi break, a zatim servisom potvrđuju pobjedu u prvom setu. U drugom su setu dva puta oduzeli servis protivnicima kojima nisu dozvolili nijednu priliku za obrat.

Nastup u drugom kolu, ali u konkurenciji muških parova, zaključio je Franko Škugor koji je s Dominicom Inglotom poražen od Marcela Demolinera i Frederika Nielsena. Meč je zaključen rezultatom 6:3, 6:2 nakon nešto manje od sat vremena igre.

Tijekom cijelog meča Inglot i Škugor nisu uspjeli doći do break prilike, a njihovi su protivnici svoje uspjeli iskoristiti. U prvom je setu bila dovoljan jedan, a u drugom dva breaka za dolazak do pobjede.

Australian Open, mješoviti parovi, 1. kolo:
Abigail Spears/Juan-Sebastian Cabal (6) - Latisha Chan/Ivan Dodig 7:5, 6:2

Australian Open, muški parovi, 2. kolo:
Marcelo Demoliner/Frederik Nielsen - Dominic Inglot/Franko Škugor 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!