Rukomet

Toledo: "Znali smo da se Hrvatska može u bilo kojem trenutku vratiti"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.01.2019.
Toledo: "Znali smo da se Hrvatska može u bilo kojem trenutku vratiti"
Foto: EPA

Desni vanjski Wisle Plock Jose Toledo najavio je prije ovog susreta kako Brazil može do sve tri pobjede u skupini, a protiv Hrvatske je pokazao da san nije bez temelja...

Brazil je šokirao Hrvatsku i svladao ju je s 29:26 u susretu u kojem je Hrvatska od početka bila u zaostatku i miljama od pravog izdanja. Jose Toledo odrađivao je dobar posao u obrani.

"Igrali smo dobro u obrani, bili pomoć jedni drugima i borili se zajedničkim snagama. Borili smo se kao ratnici. Iz takve obrane uspjeli smo uhvatiti nekoliko lopti te nam nije bilo teško poentirati na prazna vrata. Nismo griješili kod tih pogodaka iz daljine i to je na kraju razlog ove naše pobjede."

Brazilci su već u prvom poluvremenu nanjušili krv i shvatili da mogu i do pobjede u ovom dvoboju.

"Da možemo dobiti prvi put sam povjerovao još u prvom dijelu kada smo otišli na šest razlike i uspijevali to održati. Bila je ovo teška utakmica jer smo znali da se Hrvatska u bilo kojem trenutku može vratiti, ali u tom smo periodu postizali pogodak na pogodak i to je bilo dovoljno."

Toledo i dalje vjeruje da Brazil može napraviti čudo i dohvatiti polufinale iako je svjestan da će to biti jako teško napraviti.

"Čovjek uvijek treba sanjati, ako nema snove nema što niti ispuniti. Bit će teško u idućim susretima, ali moramo se nastaviti boriti, probati osvojiti još koji bod i kreirati nešto za povijest. Sigurno je da se niti u jednom trenu nećemo predati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!