Rukomet

Dinart: "Nećemo igrati na život ili smrt jer smo se kvalificirali, ali nećemo se niti opustiti"

Branimir Korać • utorak, 22.01.2019.
Dinart: "Nećemo igrati na život ili smrt jer smo se kvalificirali, ali nećemo se niti opustiti"
Foto: FaH

Francuska je sljedeći hrvatski protivnik na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, a Didier Dinart ističe kako će Francuska i u ovom susretu igrati na pobjedu...

Pritisak je skinut s francuskih leđa i dvoboj protiv Hrvatske predstavljat će uvertiru u ono puno važnije, borbu za odličja.

"Imali smo tu privilegiju da dvoboj između Hrvatske i Njemačke možemo mirno pratiti. Ulazimo u onaj najvažniji dio Prvenstva i borit ćemo se za medalju, ali prije svega imamo dvoboj protiv Hrvatske. Nećemo igrati na život ili smrt jer smo se kvalificirali, ali nećemo se niti opustiti i nastavit ćemo svoj put. Postoji nekoliko mogućih scenarija, Francuska ne bira protivnike i neće kalkulirati", kaže Didier Dinart.

Hrvatskoj će prijetiti Ludovic Fabregas, pivot koji je u odličnoj formi ove sezone, a i on najavljuje kako neće biti nikakvog opuštanja već on i suigrači idu na pobjedu.

"Sretni smo jer je cilj ostvaren i prošli smo u polufinale. Dali smo sve od sebe da bi došli do ove faze, slavili smo praktički u svim susretima osim protiv Njemačke i dobro smo igrali. Kvalificirali smo se već prije dvoboja s Hrvatskom, ali idemo u ovu utakmicu sa željom za pobjedom. Dužnost je nastupiti tako u dresu Francuske, bit će važno slaviti zbog samopouzdanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!