Rukomet

Dinart: "Ovaj susret pokazuje u koliko smo teškoj skupini bili"

Mihaela Bradovski • srijeda, 23.01.2019.
Dinart: "Ovaj susret pokazuje u koliko smo teškoj skupini bili"
Foto: EPA

Francuzi su nakon poraza od Hrvatske bili razočarani, ali to će kod njih trajati vrlo kratko jer već kreću pripreme za Dansku. Didier Dinart samo je potvrdio koliko je Francuska imala kompliciran put...

Gornji dio ždrijeba od početka je okarakteriziran kao puno teži, a i Didier Dinart govorio je o težini posla koji su imali njegovi igrači.

"Ne možemo reći da smo sretni, nikada nismo zadovoljni kada doživimo poraz. Hrvatska je trebala bodove i možda je uložila onaj napor više da bi do njih i došla. Moramo čestitati igračima što su si stvorili luksuz prolaza u polufinale kolo ranije, a ovaj susret pokazuje u koliko smo teškoj skupini bili. Do posljednjeg dana igralo se za nešto."

Melvyn Richardson bio je stopostotan, precizno je izvodio sedmerce, a na kraju,m naravno, nije mogao biti zadovoljan ishodom.

"Za nas je bilo važno doći do pobjede. Uvijek je frustrirajuće izgubiti, čak i ako ste se već kvalificirali. Naša obrana bila je dobra, Vincent također, ali smo izgubili previše lopti i primili previše kontranapada. Ovo nam je ujedno i poruka da moramo ostati koncentrirani do samog kraja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!